Rijnland Pinkstertoernooi 2022


Current weather
-°C

Beste Kanopoloërs,

Er lijkt licht aan het eind van de corona-tunnel te zijn. We mogen inmiddels weer trainen en zelfs competitie wedstrijden varen.

Als de situatie het toe staat zullen wij weer het Pinkstertoernooi organiseren en de inschrijving is nu geopend! Op maandag 6 juni 2022 (2e Pinksterdag) wordt er gevaren in de 2e en de 3e klasse. In totaal kunnen er 16 teams meedoen en VOL=VOL.

NIEUW: vanaf dit jaar is het ook mogelijk om als individuele speler in te schrijven. Wij zullen dan proberen een team te vormen, LKV Rijnland heeft indien nodig een paar ster spelers in de aanbieding. Dit team zal dan gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het inschrijfgeld.

Uiteraard zullen wij de op dat moment geldende coronamaatregelen volgen.

Wat: Rijnland toernooi Klasse: 2e en 3e Aantal velden: 2 Waar: Boomgaardlaan 22, 2351 CR Leiderdorp Wanneer: 2e Pinksterdag (6 juni 2022) Kosten: €25,- per team

Inschrijven: Je kan je team inschrijven op https://cpt.kayakers.nl/View/pinkstertoernooi2022 mocht de inschrijving vol zijn stuur dan een mail naar kanopolo@kanorijnland.nl om op de reservelijst te komen.

Wij zullen jullie vragen de inschrijfkosten over te maken op het moment dat wij zeker het toernooi kunnen laten doorgaan. Wij gaan er vanuit dat iedereen die zich inschrijft ook echt de intentie heeft om te komen of in ieder geval het inschrijfgeld betaald.

Betalingen mogen tzt naar NL77INGB0003898228 t.n.v. Kano Rijnland o.v.v. Pinkstertoernooi & teamnaam.

Geniet nog even van de winter, blijf fit en tot binnenkort!

Met sportieve groet,

Organisatie Rijnland Pinkstertoernooi kanopolo@kanorijnland.nl www.kanorijnland.nl Tom Schoof 0623562201

2
Online registration from January 1st, 2022 until May 31st, 2022
Click on a date to view the match list.
Divisions:
RESERVE lijst
Indiv. players *
* It is possible to register as an individual player at this tournament. With enough individual players, the organization can put together teams. For more information about the division in which you will be playing, you can contact the organization.

Plan route     Location: Boomgaardlaan 22, Leiderdorp, Netherlands