Rijnland Pinkstertoernooi 2024


Current weather
-°C

Deelnemers, er is een informatie app groep gemaakt. Indien je niet in deze groep zit stuur dan een bericht naar de organisatie. Telefoonnummer staat hieronder.

 

tot maandag!

 

***

Beste Kanopoloërs,

De dagen worden weer langer, het water begint op temperatuur te komen ofwel het seizoen gaat weer rustig van start. Het is tijd om de teams weer bij elkaar te krijgen en de inschrijvingen te organiseren

 

Ik ben blij om te melden dat wij voldoende vrijwilligers hebben om dit jaar ons Pinkstertoernooi te organiseren en de inschrijving is nu geopend! Op maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) wordt er gevaren in de jeugd- en derde klasse. In totaal kunnen er 16 teams meedoen en VOL=VOL.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om als individuele speler in te schrijven. Wij zullen dan proberen een team te vormen.

 

Wat:                   Rijnland toernooi

Klasse:               Jeugd en 3e

Aantal velden:   2

Waar:                 Boomgaardlaan 22, 2351 CR Leiderdorp

Wanneer:          2e Pinksterdag (20 mei 2024)

Kosten:              €30,- per team

 

Inschrijven:

Je kan je team inschrijven op https://cpt.kayakers.nl/View/pinkstertoernooi2024 mocht de inschrijving vol zijn stuur dan een mail naar kanopolo@kanorijnland.nl om op de reservelijst te komen.

 

De betaling mag naar NL77INGB0003898228 t.n.v. Kano Rijnland o.v.v. Pinkstertoernooi & teamnaam. De inschrijving zal bevestigd worden na ontvangst van de betaling van het inschrijfgeld

 

Met sportieve groet,

 

Organisatie Rijnland Pinkstertoernooi

kanopolo@kanorijnland.nl

www.kanorijnland.nl

Tom Schoof

0623562201

2
Online registration from February 11th until May 12th
Click on a date to view the match list.
Divisions:
Indiv. players *
* It is possible to register as an individual player at this tournament. With enough individual players, the organization can put together teams. For more information about the division in which you will be playing, you can contact the organization.

Plan route     Location: Boomgaardlaan, Leiderdorp, Nederland